Monday, May 20, 2013

ဆီးနဲ႔ၿပဳတ္တဲ့ ႀကက္ဥ


ႀကားရတာနဲ႔တင္ ေအာ္ဂလီဆန္ခ်င္စရာပါပဲ၊အစားအေသာက္ေတြမွာ အထူးအဆန္းေတြမွစားတဲ့
တရုတ္ျပည္မွာပါ၊လြန္ခဲ့တဲ့ ေရွးႏွစ္ေပါင္း တစ္ေထာင္ေလာက္ကတည္းက အစဥ္အဆက္ စားသုံးလာတယ္လို႔ဆုိပါတယ္၊ႀကက္ဥေတြကုိ ၿပဳတ္ဖုိ႔အတြက္မ်ားစြာ လွေသာဆီးေတြကုိေတာ့ မႈလတန္းေက်ာင္းေတြကေနရယူပါတယ္၊ဒါေပမယ့္ ဆယ္ႏွစ္ေအာက္ ေယာကၤ်ားေလး
ေတြရဲ ႔ဆီးကုိသာအသုံးၿပဳပါတယ္၊ရုိးရုိးေရနဲ႔ၿပဳတ္တဲ့ ၾကက္ဥထက္အရသာပုိရွိၿပီး၊အသက္ရွည္ေဆးဖက္ ၀င္တဲ့ သက္ေစာင့္ဓာတ္ေတြ ပုိမုိပါ၀င္တယ္ လုိ႔ ႀကက္ဥကုိ အၿမဲၿပဳတ္တဲ့ စားဖုိမႈး Lu Ming ကဆုိပါတယ္၊ၿပီးေတာ့သူကဆုိပါေသးတယ္ ၿပည္ပႏုိင္ငံေတြကုိပါေစ်းကြက္ခ်ဲ ႔ထြင္သြားမယ္လုိ႔လည္းဆုိပါတယ္၊ကယ္ဒီေတာ့စာဖတ္တဲ့မိတ္ေဆြေတြ ေဆးဖက္၀င္လားမ၀င္လားဆုိရင္ေတာ့ အိမ္မွာ စမ္းၿပီးေတာ့သာၿပဳတ္ေသာက္ရမယ့္သေဘာမွာရွိပါတယ္….


0 comments:

Post a Comment