ႀကားရတာနဲ႔တင္ ေအာ္ဂလီဆန္ခ်င္စရာပါပဲ၊အစားအေသာက္ေတြမွာ အထူးအဆန္းေတြမွစားတဲ့
တရုတ္ျပည္မွာပါ၊လြန္ခဲ့တဲ့ ေရွးႏွစ္ေပါင္း တစ္ေထာင္ေလာက္ကတည္းက အစဥ္အဆက္ စားသုံးလာတယ္လို႔ဆုိပါတယ္၊ႀကက္ဥေတြကုိ ၿပဳတ္ဖုိ႔အတြက္မ်ားစြာ လွေသာဆီးေတြကုိေတာ့ မႈလတန္းေက်ာင္းေတြကေနရယူပါတယ္၊ဒါေပမယ့္ ဆယ္ႏွစ္ေအာက္ ေယာကၤ်ားေလး
ေတြရဲ ႔ဆီးကုိသာအသုံးၿပဳပါတယ္၊ရုိးရုိးေရနဲ႔ၿပဳတ္တဲ့ ၾကက္ဥထက္အရသာပုိရွိၿပီး၊အသက္ရွည္ေဆးဖက္ ၀င္တဲ့ သက္ေစာင့္ဓာတ္ေတြ ပုိမုိပါ၀င္တယ္ လုိ႔ ႀကက္ဥကုိ အၿမဲၿပဳတ္တဲ့ စားဖုိမႈး Lu Ming ကဆုိပါတယ္၊ၿပီးေတာ့သူကဆုိပါေသးတယ္ ၿပည္ပႏုိင္ငံေတြကုိပါေစ်းကြက္ခ်ဲ ႔ထြင္သြားမယ္လုိ႔လည္းဆုိပါတယ္၊ကယ္ဒီေတာ့စာဖတ္တဲ့မိတ္ေဆြေတြ ေဆးဖက္၀င္လားမ၀င္လားဆုိရင္ေတာ့ အိမ္မွာ စမ္းၿပီးေတာ့သာၿပဳတ္ေသာက္ရမယ့္သေဘာမွာရွိပါတယ္….
Monday, May 20, 2013
ဆီးနဲ႔ၿပဳတ္တဲ့ ႀကက္ဥ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment