ႏွလံုး က်န္းမာ ေစတဲ့ ဆယ္လ္မြန္ ငါးမွာ ဗီတာမင္ ဘီအုပ္စုနဲ႔ အိုမီဂါ ၃ ဖက္တီး အက္စစ္တို႔
ပါဝင္တာေၾကာင့္ မ်က္စိကို ကာကြယ ္ေပးပါတယ္။ ႐ိုင္ဘို ဖေလဘင္နဲ႔
ႏိုင္ယာစင္တို႔ ပါတဲ့အစာေတြကို မ်ားမ်ားစား တာေၾကာင့္ အတြင္းတိမ္
ျဖစ္ႏိုင္ေျခ ကို ထက္ဝက္ခန္႔ ေလ်ာ့က် ေစေၾကာင္း ေလ့လာမႈ ေတြ အရ သိရပါတယ္။
ဒါ့အျပင္ ဆယ္လ္မြန္ငါးမွာ ပါဝင္တဲ့ ေကာင္းတဲ့ အဆီဟာ မက္ကူလာ
ယိုယြင္းပ်က္စီးမႈျဖစ္ႏိုင္ေျခကို ေလ်ာ့က် ေစပါတယ္။ တစ္ပတ္မွာ ငါးတစ္ႀကိမ္
စား႐ံုနဲ႔ မက္ကူလာယို ယြင္းပ်က္စီးမႈ ျဖစ္ႏိုင္ေျခကို ၃၀ ရာခိုင္ႏႈန္းေက်ာ္
ေလ်ာ့က် ေစေၾကာင္း ေလ့လာမႈ တစ္ရပ္အရ သိရပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment