ဗီတာမင္စီ၊ လူတင္နဲ႔ ဘီတာ ကယ္႐ိုတင္း အျပင္ ဗီတာမင္အီး ပါဝင္တဲ့ ေနၾကာေစ့ဟာ
ကိုယ္တြင္း ဖရီးရယ္ဒီ ကယ္ေၾကာင့္ ထိခိုက္မႈ မျဖစ္ ေအာင္ ေလွ်ာ့ခ်
ႏိုင္ပါတယ္။ ေလ့လာမႈ တစ္ရပ္အရ ဟင္းသီးဟင္း ရြက္၊ သစ္သီးဝလံနဲ႔
အခြံခြ်တ္မထားတဲ့ ေကာက္ႏွံစာတို႔ စားၿပီး
အင္တီ ေအာက္ဆီးဒင့္ မ်ားမ်ားရရွိတဲ့ အမ်ိဳးသမီး ေတြဟာ မရရွိတဲ့ အမ်ိဳးသမီး
ေတြထက္ အတြင္းတိမ္ ေရာဂါ ျဖစ္ႏိုင္ေျခ ထက္ဝက္ ေလ်ာ့နည္းေၾကာင္း သိရပါတယ္။
ဗီတာမင္ အီးပါတဲ့ အစာေတြက ေနၾကာေစ့၊ ေျမပဲနဲ႔ တျခားအခြံမာတဲ့ အေစ့အဆန္ေတြ
ျဖစ္ၾကၿပီး အျမင္အာ႐ံုကို အကာအကြယ္ ေပးႏိုင္ပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment